Scan perut kat sono

Hi mummies ada tak pengalaman scan perut kat mana2 sono ditekan kuat sampai rasa sakit... Sy buat detail scan sekarang 20w 2 hari... Semalam buat harini sakit lagi belah kanan... Lepastu bila baby halang muka dengan tangan dia tekan2 nak suruh baby alih tangan... Nampak jelas kepala baby macam kena tekan kat dalam tu... Adakah bahaya? Risau saya... #firstMomandDad #ingintahu #pleasehelp #firstmom #seriusnanya #bantusharing

1 Balas

Penglmn sy scan perut dimna2 klinik mmg kdg2 dorang tekan nk cri baby,.tp xdela smpai rsa sakit 😅 tapi bby dduk dlm kantung rse xde effect sgt dkt bby..cuma sis kne tnye Dr klau sakit tu melarat