scan tak sama 😅

Semalam ada scan kt klinik swasta dah 9w dah nampak kepala n tangan. sampai kat KK jadi 8w3D. Baby mengecut ke ? huhuhu

scan tak sama 😅
3 Balas

Jgn risau sis.. lain mesin mmg lain kiraan nya.. Doc kata klu beza +- dlm 5,6 hari tu normal.. sbb kk punya mesin biasa kabur sedikit berbanding swasta.. Tp kiraan edd tetap akan ikut kk punya sbb da tertulis dlm buku pink..

Jangan risau sis, normal tu. Saya pun pernah ada keraguan macam tu. Rakan mommies kata normal beza 5+- hari

gambar first scan dekat KK. Gambar sec scan dekat klinik swasta