Taknak susu

Hi mommies, ada tak baby mcm saya masuk 3bulan haritu taknak nyusu sambil duduk? Nak susu sambil baring dgn dia. Dia sampai nangis2 tau kalau saya bagi susu sambil duduk. Stress saya. Susah nak gi mana2 @ balik kampung kalau taknak hisap sambil duduk ni hmm. Sekaranh ni dh 4bulan 12 hari tetap sama. Dh laa siang hari kurang hisap, hisap pun 3-5minit mcm tu ladang gap sampai 2-3jam xhisap. Malam ok pulak dia hisap. Anak mommies ada tak jenis yg nak hisap susu sambil mak dia baring dgn dia? Stress saya

1 Balas

sama mcm anak saya🤣 layan jaa bagi dia susu bebaring . sbab. takut dia lapar🥲 tapi mmng susah bawa jalan

1y ago

Kan. Hadoiiii susah ah nk jenjalan macam ni 😂 normal ya baby mcm ni? Harap2 benda ni xlama. Sbb kalau dkt luar kalau pujuk leklok pun mmg dia tknak susu sambil saya duduk. Mmg kena g baring dgn dia hmm