Kiraan Tepat Usia Kandungan

Hi mommies.. Ada sesiapa tau kiraan yang tepat nak kira usia kandungan. Saya bunting pelamin, first period terakhir 11/4/19 and saya kawin 20/4/19.. And should be period lagi sekali 11/5/19 tapi tak period and bila saya check upt double line.. Bila pergi klinik doc cakap masa tu genap sebulan sehari kandungan saya. But my mil cakap kiraan dia sebenarnya bukan dari tarikh last kita period kena jarakkan dua ke 3hari macam tu.. Mana satu betul ye?

1 Balas

Ikut tarikh last period. Mil maybe ikut dr waktu subur. Betul juga cuma nk kat mana2 pun ikut tarikh period.