Baby 7 weeks

Hi mommies ada sesiapa pernah makn ubat kuatkan rahim tak? Memang rasa senak dkt rahim ke ha? Rasa tak selesa agt kat rahim lepastu pinggang rasa nk patah 2

1 Balas

Sy ambil injection yg setiap minggu utk kuatkan rahim. Haah mmg rse mild cramp tp tk lme. Klau ad pun kurang 2 minit dh tkde. Pinggang mmg rse cramp2, ltak bntal lebih mse nk tdur. ☺️

2y ago

Ouh, yeke saya klinik swasta yang doc tak bagi tu bila yang second prgnancy, lupa nk mention sya dah bleeding ya masa tuu, masih tak bagi, nk pergi beli farmasi saya takut. So akhirnya gugur jugak, alasan doc tu dia kata tak nk bagi takut bila saya makan n akhirnya gugur jugak, takut mcm sya salahkan la, dah makan ubat still gugur. tapi nk buat mcm mana, redha ja.