Taugeh

Hi mommies, ada sesiapa kt sini yg allergic dgn taugeh tak? Mcm angin ke. Saya rasa sebelum ni saya makan taugeh okay je. Tapi semalam lepas saya makan taugeh, terus rasa sakit sakit badan dan susah nak nafas. Start malam td smpai skrg sakit kepala mcm nk pitam ? taugeh mmg golongan makanan berangin ke? Anyway saya pregnant 26weeks.

1 Balas

taugeh okey je mkn . sy mkn byk to mesti masak bkn mentah . mungkin hb puan da mula low

5y ago

Alright. Terima kasih ye sis 😁