Baby breech

Hi mommies, ada sesiapa ada pengalaman bby songsang masa 36w+ tak? Sampai masa bersalin ada chance baby pusing tak? Boleh normal tak? Atau hanya ada option czer? 🥹 tqqqq mommies

1 Balas

biasa bby breech doc akan buat prosuder ecv... nnti lepas ecv dia akn check blh or x nnti bersalin normal jika tiada mslh lain sprti uri bwh hnya bby breech shj.... nnti puan try tnye doc apa prosuder doc rancang tuk puan ms bersalin nnti...sbb doc akn bgtw kita siap2 apa yg akan dlakukan pd kita tuk brsalin nnti..mg dpmudahkan segalanya..aamiin

1y ago

Okay tqqq for sharing.. ini anak ke4, sebelum ni 3 anak tk pernah mcm ni tula terkejut jugak 🥹 aamiin ya mujib terima kasih atas doanya yaa