bibir kering

Mommies ada pngalaman bibir anak kering bila bgn tdur luka bdrah? Ada ckp krg air tp dia byk mnum air jgk..umur 1thun 1 bln..masi susu bdan..knpa ya? Mcm mna spya bibir dia x kering..

2 Balas

Anak sy umo 4bulan pun sma, bibir kering bila tidur bangun je terus merekah dan berdarah.. Dah 2kali jumpa doktor, bagi ubat sapu je.. klinik biasa ckp anak sy alergi tp klinik pakar kanak2 tkde pulak ckp pape..

3y ago

hai.. sy belle sy tgh ikhtiar mcmna nak ubati bibir kering bayi... anak sebulan susu badan bibir kering kesian tgk. kot akak ada tips

Ada anak saya yg ke2 mcm tu, doc kata hornon badan. Entahla tak tahu nak buat mcm mana lg. Minum air kuat tgh malam pun dia akan pergi minum air.

4y ago

Kan..sya pn xtau nak buat sbb doc pn x kasi apa ubat..bg mnum air byk jak..da bgi mnum byk air mcm tu jgk..