Bibir Baby Kering

Sye nak tanya kalau bibir baby kering mcmnie mcm mna ya?? Atau biarkan saja#pleasehelp #seriusnanya

Bibir Baby Kering
2 Balas

takut bby alami hydration...sbb bibir dia kaler mcmni .puan bg susu bdn atau susu fm ea?? bykkn bg ank minum susu k make sure ank kekal hydrate dan tak alami hydration nk2 skrng musim pns bhaya tuk bby tkut kena strok haba jika trlalu pns dan juga alami hydration aka kurang air dlm bdn ...mg dpmudahkan segalanya amiin..

Allah, baby ok x? Susu nk minum x? Jika belum bwk jumpa doctor, boleh segera ke klinik/hosp puan. Saya tgk pun risau 😭