Baby X Mau Menyusu Puting Botol Susu

Hi mommies.. Ada petua x mcm mana mau biasakan bby minum di botol susu. Anakanda sy 3 bulan lebih.. Try bagi dia susu di botol tp nda mau.. Pelbagai jenama puting sampaila sippy cup masih x mau..

3 Balas

Sy try up status sis ye..hrp jika ada yg mengalami situasi yg sm blh share pnglmn dgn sis.......,😉

9mo ago

berapa lama sis ambil masa tuk ank hisap botol?n boleh bg bgaimna caranya..

Jenama pige0n dah try? T0mme tippe anak saya tak reti hisap, bila tukar pige0n die ngam

4y ago

Awal jugak awak kenalkan sippycup kat baby 3bulan ye hehe. Takpe insyaAllah, sem0ga dipermudahkan semua urusan. Baby belum biasa lagi je tu, lama2 mesti dia 0k :)

Msih kecil.. Seeloknya bagi susu bdn dlu sis..