Bagi botol susu

Mcm mne nak bg anak botol,..ye..sye dh kerja..anak asyik mngis kat pngasuh x mahu susu botol,sanggup tahan lapar x nak susu.smpai sye blk kerja bru dia mnyusu...dah mcm2 botol Sy cube..tp msih x mau minum dlm botol..Ade tips x..?

1 Balas

Sama mcm anak sy masa umur 7bulan. Mcm2 botol dan bentuk puting try, still tak nak. Last2 cari belikan susu berperisa kurma delima, brand RRayyyan. Start tu baru anak sy nak minum botol semula, tp bukan terus nak minum byk, sikit sikit then tp alhamdulillah better than before.