Ubat Gigi Anak

Mommies ada pengalaman tak guna ubat gigi budak jenis apa yg sesuai untuk anak 1tahun? Ada baca kata tak boleh guna ubat gigi yang ada fluoride dulu, xylitol tak apa sebab tak elok utk anak yg belum pandai kumur & ludah keluar. Ada kwn kata gigi anak jadi kuning tak bersih bila tak pakai yg fluoride. Mommies yg tahu boleh share? Tq ?

2 Balas

guna ubt gg jenis ank je sis . xkesah jename ap . asl kn ubt gg ank2 . yg dewasa punye xbole pkai sbb klau ank trtelan bbyk ubt gg tu gg ank jdi brtompok tompok putih . ubt gg ank pon klau ikot kn xelok klau dy trtelan . sis bole thn guna tgn sis supye ank xtelan . abis je sis gosok gg ank trus cuci mlot dy . sis bole pkai kain bersih bsh kn n lap2 mlot ank tu .

5y ago

ye same2