berus gigi.... ubat gigi non fluoride

Sy ada beberapa soalan 1.ank dh umo 9bulan 27hari ...ada 6btg gigi.. blih share x ubat gigi yg mommy2 smua gna..yg non fluoride..sbb bru 9blan kn. 2.xpe ke brus gigi ank buat mcm teeching gigi dia.. dia gigit2 brus gigi tu..tpi nmpk mcm brus gigi jgk... sbb nk brus gigi dia..susah nk bgi Sy gna brus gigi sperti dlm gmbr.. Sy di mesir..

berus gigi.... ubat gigi non fluoride
1 Balas

Sama mcm anak sy. Buat teething je. Sy tak bg lg ubat gigi,biar kosong je.

4y ago

Dah setahun. 6 batang. Skrg ni tgh tumbuh lg kt bawah dua lg. Lg lah nk gigit semua trmasuk puting susu(susu badan).