baby kecil

hi mommies, ada cadangkn tak makanan special tuk buat baby besar.. sy scan 34 minggu tapi, baby dlm kandungan masih dln umur 31-32 minggu. hermm risau pula. cara makan sbelum ne ikut diet ibu mengandung jg.

5 Balas

Sama la...sy scan 28 mnggu tp baby dlm kandungan 26 mnggu..last² doktor pkar bg tarikh bersalin lwat 2mnggu..sepatutnya 31.8.20..jd 18.9.20..xpela...jnji bby shat...lgpn sy gdm on diet ...

klau sy mnum susu everyday je ,doc ckp usia bby 38 mggu tpi scan mcm usia 32 mggu 2kg je.. tpi brslin je 3.1kg 🤣 yg pnting bby awk mmbsar dgn shat ,,

Minum susu, mkn ice cream n coklet 😁

Banyakkan minum susu

Sama saya😖