Perut Keras

Hi mommies, 35 weeks pregnancy memang perut akn keras ke? Ke sbb puasa ye

2 Balas

Saya pon pernah ade 3 mlm perut cramp & kerap mengeras padahal x puasa. Rupanya baby berpusing, bila scan kepala dia dh dkt bawah. Tapi kalau masa awk tngh puasa baby mengeras, better buka. Kesian dkt baby

Hari2 mengeras ke ?

4y ago

Kalau gerakan perlahan bahaya sis kena direct hospital hal camtu takleh tunggu semoga baby selamat stay positive key..tapi ingat jangan lupa pergi hospital