Vitamin

Hi mommies, 1st pregnancy x skip, x masalah makan vitamin smua. Tapi 2nd ni.. On off sebab starting alahan teruk, pening 2 bulan banyak baring saja. Sekarang 19weeks.masih sama. Kalau x makan, normal pula. Kalau makan terus berat kepala, badan lemah?even on off hb cantik 13-14 tiba2 baru2 ni turun 10.7. Sekarang radu makan even jadi lemah. Ada x mommy yang sama macam ni?

1 Balas

Ye. Saya pun cm tu. kalau makan ubt bdn jdi lemah , muntah pening.