Solat

Hi mommi semua.. Sy nk tanye mommi semua solat mcm mn ye time masuk semester ke3 ni.. Sbb sy solat bila rukuk&sujud tu mcm x ckup nafas.. Mcm bermegah.. Sy byk solat duduk.. Tu pon cepat penat.. Boleh share pengalaman ibu2 semua ? Oh ye.. Sy berat 95kg ke itu puncanye sy susah nk solat mcm biasa?

25 Balas

Sy dari trimister kdua mula solat dduk..sbab tekanan d perut makin tinggi dsbabkan baby mkin mmbsar...so prnafasan pun mkin kurang..cpt semput..masa masuk 35 ke atas..sy ada bwt solat brdiri bbrapa kali..kadang solat normal mmbntu kpala baby masuk laluan...☺☺