Solat

Hi mommi semua.. Sy nk tanye mommi semua solat mcm mn ye time masuk semester ke3 ni.. Sbb sy solat bila rukuk&sujud tu mcm x ckup nafas.. Mcm bermegah.. Sy byk solat duduk.. Tu pon cepat penat.. Boleh share pengalaman ibu2 semua ? Oh ye.. Sy berat 95kg ke itu puncanye sy susah nk solat mcm biasa?

25 Balas

Sy pun solat mengah2 x cukup nafas, tp sy msih blh solat brdiri bru 24 week.. Trpksa solat slow2, curi nafas n brenti kjap tarik nafas pnjng.. Tu jer mampu buat.. Kdg tu bila sujud trasa asid perut kat ujung2 tekak.. Sabar je la kn.. 😁