baby 4 bulan kurang tidur

Momma2 sekalian. Anak korang bila 4 bln mmg krg tidur ke? Mmg byk main ke? Siang hari tidur 20 minit 2 kali je. Malam tidur pukul 7, bgn pkl 3 nak org layan dia. Mama dia ni dah jadi hantu dah ni, kena jaga sorang, suami dok jauh. Kerja pun jenis oncall. Ada tak cara nk bg senang tidur? Try buaian pun bazir je beli ?

2 Balas

Boleh ikhtiar guna balm calm time+sleep time dari tasneem. In shaa allah membantu masalah anak.. Tasneem menggunakan essential oil tanpa bahan kimia atau bahan haiwan selamat digunakan dari newborn hingga dewasa ☺️ https://wa.me/60142659754

Mmg masuk 4 bulan ke ats baby kurang tido..ank sy y kecik pon mcm tu..slalu nak tdokn dia sy bgi dgr alunan zikir or ayat al-quran😊 insyallah,ok

5y ago

Psang zikir mengaji smpai abis betri. X jadi 😭