demam

hi momiess, saya dh 3hri demam mase mula2 demam pgi kk, kk suruh refer hospital, prg hos dia ambk drah air kncg smua ok,. dia mskkan air je 2botol lpstu dia bg ubt demam, antibiotik, ubt selsema, dan ubt kumur leps blk dri hos tu mkn je ubt paracetamol bdn ok berpeluh mcm dh siht bile dh 8/9jam tu bdn mula panas smla. bdn sakit2 mcm demm. bile makn ubt je okayy? mkn pun tk lalu klu mkn nsi mst muntah balik,,,

1 Balas

Makan je walaupon muntah. Makan untuk baby jgn biar perut kosong. If berpanjangan dptkan rawatan segera. Ckp demam akak berpanjangan. Semoga semuanya selamat.