cuci rambut dalam pantang

Hi momiess... adakah momiess cuci rambut semasa dalam pantang?

13 Balas

Pengalaman saya berpantang 2x, setiap mandi pagi saya akan cuci rambut. Supaya saya rasa segar. Sebab nya, nurse pernah bagitau, kalau nak susu badan meriah, ibu kena dalam keadaan segar baru susu badan boleh proses jadi lebih sambil fikir hal yg positif. Dan saya pernah la miss cuci rambut walaupun sehari, saya perasan susu badan saya kurang sikit daripada biasa & saya rasa lemah nak lalui hari tu. Tapi, ni saya.. lain orang, lain cara nya.. apapun.. cuba ujikaji juga.