cuci rambut dalam pantang

Hi momiess... adakah momiess cuci rambut semasa dalam pantang?

13 Balas

Pengalaman saya berpantang 2x, setiap mandi pagi saya akan cuci rambut. Supaya saya rasa segar. Sebab nya, nurse pernah bagitau, kalau nak susu badan meriah, ibu kena dalam keadaan segar baru susu badan boleh proses jadi lebih sambil fikir hal yg positif. Dan saya pernah la miss cuci rambut walaupun sehari, saya perasan susu badan saya kurang sikit daripada biasa & saya rasa lemah nak lalui hari tu. Tapi, ni saya.. lain orang, lain cara nya.. apapun.. cuba ujikaji juga.

Blh .. Nurse srh cuci rmbt klu x tkt darah putih naik kepala .. Lgpn manalh dpt thn xsyampo rmbt smpi hbs pantang.. Gatalnya .. Klu ada kelemumur lg aduiii

Mandi mcm biasa... Basuh mcm biasa... Ibu kena bersih sbb dlm pantang ni rasa diri kekadang down dgn sekeliling... Take care ya...

Saya hari2 cuci. Kalau tak cuci, gatal kepala. Berpeluh2. Dah lah rambut tebal, ikat sanggul tinggi2. 🤭😂

Yew cuci .. kalau x busuk lr rambut 😅.. tapi saya mandi air panas jew, air rebusan daun2@aroma

Sy cuci je rambut puan. Sbb x selesa & nanti gatal kulit kepala. Tp xdelah cuci hari2.

Cuci!!! Hari hari cuci rambut sebab kalau xcuci macam tak segar badan.

ada. kalau tak cuci busuk. nnti kita yg stress . suami tak suka.

Cuci boleh tapi mesti keringkan cpt2 guna pengering rambut

Mcm mana boleh tahan xcuci rambut 44 hari tu 😂