Panas Dalam

Hi momies...nk tnya sbb 1st time mcm ni...ank sy Syafii 2y8m panas dlm...kesian tgok dy...dah bwa g hospital tpi doc kata xde pape...n xde bg ubat pun...mkn sesuap jek...pastu xnk dah...minum air payah nk telan...n kalo dy mkn n minum...lepas telan tuu dy tutup tlinga dy kuat2x....dah 2 hari xnk mkn...fully susu fm...ada xcara nk sembuhkn Syafii...sriously 1st time hadapi "panas dlm" ni

1 Balas

Kerapkan dia mandi..Boleh bantu kurangkan panas.Then boleh jugak lap badan dgn kain basah