28 minggu

Hi momies,kandungan saya 28 minggu tapi ade tompokan darah warna coklat keluar.normal ke atau ade masalah dgn baby.saya risau sangat2

40 Balas

maaf nk tnya mcm mna nk hilangkn garis di perut yg merekah tuhh kadang tu gatai ? . ank pertama bru 28 mnggu . .

2y ago

try pkai lotion allano ,sy alhamdulillah xde strchmrk lgsung now dh 28w...kalau blh jgn garu taw...gosok2 cm tu je law garu lg kuat strchmark...law xthn sngt garu asal dgn kain