confuse

hi momies..blh x klu kita bln2 check up pregnat kt klinik private tp mse brsalin kt hospital kerjaan..pls mommy smua share pengalaman yg ada..tq

5 Balas

1st kna inform d kkia berdktn sbb slps bersalin biasanya nurse akan dtg mlwt drmh,tgk bb kuning ke tak. 2nd p klinik swasta check up dptkan gambar scan bb dan due date bersalin 3.rancang hospital kjaan yg terdkt utk awak bersalin.

4y ago

Welcome sis

Hi sis.. boleh jew sis.. sy pown mcm sis jgk.. check up dkt private bersalin dekat hospital gov 😁.. nnt nk bersalin bwk buku check up tue yer ☺️..

4y ago

Hi sis.. boleh sy tahu knp sis kerap check up yer? Ade prob ke? Maaf yer ☺️.. klo nk check up dkt private just continue dgn buku kk jew.. sis bwk jew buku pink tue untuk dorg wt sbg rujukan.. nnt dorg just continue jew ☺️

X silap saya, Boleh je sis. Nanti bawa buku pink utk rujukan doc masa bersalin tu

Bleh je..dlu anak sy cmtu jugk

boleh je