Lendir Coklat

hi momies2...nk tye la..22/5 bru abis period tetibe arini ada cm lendir coklat kt panty...ad kemungkinn ke tanda awl pregnnt? ade sesapa jdik sme cm sye ke

8 Balas

Saya pernah, tapi saya tak tahu pun saya pregnant. Try check upt sis🤗❤

4y ago

Saya biarkan dulu sebab dia dtg tenggelam timbul sis chocolatenya🙊so, saya ingatkan darah pe-od saya. Sebab saya pe-od 2-3hari pastu clean habis😅 pelik tapi benar, saya pulak takde pengalaman.. Ingatkan chocolate tu darah kita pas habos pe-od, bila tenggelam timbul.. And, saya pun rasa badan lain macam, saya biarkan jea😅sampaikan saya biar lama.. Sampai 44hari circle saya tak dtg pe-od.. Terus saya bagitahu kat kakak saya, dorang paksa saya beli hcg test😍kat situ macam tak percaya saya preggy, setelah menanti 2tahun lamanya.. Doakan saya ye sis😍

Same la. Sy abes period 23/5.. Smlm ade kuar coklat. Pelik la

4y ago

awk dh cek upt ke sis..

Mcm trlalu awal utk test guna upt, sbb baru seminggu

4y ago

cme kli ni rse was2 plak..tu yg tye pendapat

22/5 tu period heavy ke sis ?

4y ago

Ouhh myb sis piyed kot sebab setau sy klu prgy piyed tk kluar bnyk.. maaf klu sy sala.. tkpe sis nxt cycle bole usaha lg 💪💪 semangat n gudluck!

awak bole chck upt ye dear

4y ago

nti sye test...awk doakn sye ad rezeki ye sis

dah cuba cek upt?

4y ago

blom sis..😥

Cek upt