urat timbul

Salam n slmt ptg. Nk tnya bhaya x ..klw urat hijau timbul kwsn peha..skrg ni tgh prgnt 5m

2 Balas

Nnt bgtau dgn nurse masa check up. Diaorg slalu akan tanye psl ni. Kdg dorg check kaki kita cari benda ni la..

5y ago

Sy dh tya.. Doc bgtau klu peha je xde mslh. Jgn dkt miss v. Sb kte bsalin bkn dkt peha. Hahaha

Klu urt tmbul mslh ke.. Sy byk tmbul dkt peha.. Skrg bru msk 8bln

5y ago

Yg bahaya tu urat hijau timbul kuau besar2...info lanjut nnti blh tnye nurse time check up..