??stresss

momies wht shld i do.. am so tired am so stres wif all thngs...??

18 Balas

everytime u stress.. just close ur eyes n calm down and pray to your god. think happy thoughts. remember your emotion may effect the baby welbeing. talk to your husband or mother or sister or bff if you feeling stress.. go out have fun. jia you mama! you can do it

i kalo stress akan merajuk & marah², lepastu menangis.. dh buat semua tu then baru i akan share dgn husband i apa yg rasa tak puas hati or apa².. kdg² i pk, sama ada i yg ngada² atau mmg emosi org mengandung mcm ni.. boleh rasa stress over little thing!

5y ago

samalah, anak pertama juga.. mohon Allah berikan kesabaran yg tinggi buat suami² kita utk hadapi isteri² emosi ketika mengandung ni..

Take a deep breath..let it go... and Remember to pause. you need to take care of yourself too !!

kalau ada masalah jangan simpan luahkan dengan suami . semoga sentiasa ceria 💕

ask your husband for your me time or discuss with him.. you r not alone dear..

5y ago

dia sllu o.s huhuhu but evryday chttng n call oso....

pergi keluar jalan-jalan makan angin.. makan buah kiwi tuk seimbangkan hormon

5y ago

i will thnks momie.. oo buah kiwi bgs tuk kc seimbng hrmn? waa

Dekatkan diri dengan allah. Everything u need DIA tahu segalanya.

Find something u like to do and spend a little of me time..

5y ago

i will momie... tq

cerita dgn suami. suami akn paham and support awak

5y ago

untung kalau suami fhm sis, suami sy dia akan ckp "nak buat mcm mana, mood mngandung mmg mcm tu kan " and i was like laki ni nak knk bunuh ka apa 😂