??stresss

momies wht shld i do.. am so tired am so stres wif all thngs...??

18 Balas

i kalo stress akan merajuk & marah², lepastu menangis.. dh buat semua tu then baru i akan share dgn husband i apa yg rasa tak puas hati or apa².. kdg² i pk, sama ada i yg ngada² atau mmg emosi org mengandung mcm ni.. boleh rasa stress over little thing!

5y ago

samalah, anak pertama juga.. mohon Allah berikan kesabaran yg tinggi buat suami² kita utk hadapi isteri² emosi ketika mengandung ni..