Baby newborn bernafas laju

Hi momies, normal ke baby dlm pantang lg, kalau lepas menyusu bernafas laju?

10 Balas

Normal. Anak sy dlu mcm tu jugak. Umur 10 hari tgh malam kelam kabut ayah dia bawak g spital risau. Tp doktor cek xd pape. Itu normal.

Baby memang bernafas lagi laju dari kita orang dewasa. Tapi kalau ada time dia laju, ada time dia seems normal, something is wrong.

normal sis baby punya pnafasan nadi n degupan jantung mmg lebih cpt dr org dewasa tp kalo sis risau refer doktor je

if nafas laju, something wrong with her lungs..immideately jumpa doc..rujuk pead..will be infection

normal tp tgok kadar kelajuan dia macam mana .sbb baby baru lahir mmg akan bernafas laju

Kulit dia wrna ap? Bernafas laju means xckup oksigen tu sis..

Normal tapi pls check dgn doctor juga

Normal. Anak saya dulu pun macam tu

Haah, normal sis. Tp pantau la jugak tkut pape.

Normal sis..Ank saya dulu pun sama.