Bercukur, wax, krim tanggal bulu atau tak sempat cukur?

Hi momies. nak tanya. Pada area intim, ada tak mommy yg clear kan bulu. Mommy guna wax, krim tanggal bulu atau bercukur? Atau tak sempat clearkan bulu tahu tahu dah bersalin? Saya nak guna krim tanggal bulu tapi x confident. Boleh share pengalaman tak??

30 Balas

Cukur sis.. awal2 dlu sendiri..dah 5 bulan ni dah tak nampak husband buatkan.. sy ada bulu kaki tp tak byk..sblm mengandung sy suka pakai veet..mengandung sy tak berani tak tau kandungan apa dlm tu..jd sy biarkan je lgpon tak byk