Bercukur, wax, krim tanggal bulu atau tak sempat cukur?

Hi momies. nak tanya. Pada area intim, ada tak mommy yg clear kan bulu. Mommy guna wax, krim tanggal bulu atau bercukur? Atau tak sempat clearkan bulu tahu tahu dah bersalin? Saya nak guna krim tanggal bulu tapi x confident. Boleh share pengalaman tak??

30 Balas

Saya pun tertanya2 ni. Lagi 3 bulan nak bersalin. Biasa saya wax je sebab memang jenis wax semua part ketiak kaki,.tapi kalau perut dah besar susa pulak nak wax. Ada tengok kat fb cream hair removal jenjs spray tu. Tapi xtau la pulak okay ke tk.

4y ago

Hehe. Dulu zaman remaja biasa cabut manual, bila dah beduit beli wax. Dah biasa wax. Kebal dah kot. Hahahha. Sakit sikit la.