Bercukur, wax, krim tanggal bulu atau tak sempat cukur?

Hi momies. nak tanya. Pada area intim, ada tak mommy yg clear kan bulu. Mommy guna wax, krim tanggal bulu atau bercukur? Atau tak sempat clearkan bulu tahu tahu dah bersalin? Saya nak guna krim tanggal bulu tapi x confident. Boleh share pengalaman tak??

30 Balas

kena rajin cukur...seminggu sekali camtu plg lewat...stanby je masa pregnant ni...sy teringat sbb masa gugur kebetulan br lps cukur...masa anak 1st pun br lepas cukur...segan kalau x cukur...ada yg ckp kalau x cukur, nurse akan cukurkan...lg segan...huhu