Anak umur 1 tahun 1 bulan

Hi momies ٫ nak tanya kalau ank yg umur 1 tahun ke ats kerap mnangis mlm biasa ke ? atau mnangis kerana tak selesa tumbuh gigi ? kdg tu ada jugak mcm mmpi tak bgus then mnangis mcm kna cubit pulak . Tidur siang ok je ckup . Mkn pn ok ٫ just lately ni takde mood sgt nk mkn . Help me momies2 🥺 saya buntu .. Btw mnangis mlm tu saya bgi grip water . Kot2 blh reda kn tumbuh gg dia tu ..

2 Balas

ank sy klau bapa dia tdur d rumah mmg asik nangis mlam...jarang lah boleh tdo lena..tpi klau bapa dia krja shif mlm,jarang pula dia mngis...🤔🤔sbb apa eh???dari dia bby lagi mcm ni...skrng dh stahun lbih..