Anak umur 1 tahun 1 bulan

Hi momies ٫ nak tanya kalau ank yg umur 1 tahun ke ats kerap mnangis mlm biasa ke ? atau mnangis kerana tak selesa tumbuh gigi ? kdg tu ada jugak mcm mmpi tak bgus then mnangis mcm kna cubit pulak . Tidur siang ok je ckup . Mkn pn ok ٫ just lately ni takde mood sgt nk mkn . Help me momies2 🥺 saya buntu .. Btw mnangis mlm tu saya bgi grip water . Kot2 blh reda kn tumbuh gg dia tu ..

2 Balas

ank sy klau bapa dia tdur d rumah mmg asik nangis mlam...jarang lah boleh tdo lena..tpi klau bapa dia krja shif mlm,jarang pula dia mngis...🤔🤔sbb apa eh???dari dia bby lagi mcm ni...skrng dh stahun lbih..

selalunya anak mnges sbb sakit perut, tumbuh gigi, atau terlampau penat ja. kalau kata anak awak tgh tumbuh gigi, mmg bole jadi nges sbb tak selesa.

5mo ago

Saya dh cuba peluk tp tak nak ..