12 weeks cramp

Hi mommies, saya nak share pengalaman saya rasa cramp dekat bawah perut on off tapi kerap sepanjang 12weeks ni.. bila check kk dr scan and amik urin semua normal.. dr ckp mungkin kurang minum air masak then dr suruh monitor dulu kalau makin sakit terus ke hospital. Tapi takde sakit cuma rasa tak selesa. Air pun mcm banyak juga minum.. ada tak yg pengalaman mcm ni? Boleh share apa yg momies buat.. #firstbaby

1 Balas

saya pun sama 12weeks cramp menyucuk2 kalau malam. ada yg kata symptom rahim nk mengembang. asalkan tkde bleeding or symptom kencing kotor tkpela