Baby Breech

Hi mommies boleh tak share experience baby breech. Semalam checkup 36weeks scan kepala baby still kat atas. Then next week doctor refer pergi hospital untuk next procedure. Ada x mommies yang pernah experience mcm ni. Risau sebenarnya.. #secondbaby

2 Balas

Experience sy masa pakar pusing kan badan baby agak sakitlah tapi sekejap je lepastu okay dah... Jangan risau doa yg baik baik saja. Semoga dipermudahkan urusan 🤗

Tiada pengalaman. Mudahan semuanya baik tanpa mudarat