SCAN SETERUSNYA BILA MOMMIES SELALU BUAT?

Hi momies, Last saya scan details masa 23 weeks haritu. Sekarang dah 27weeeks. Nak tanya mommies yang lain scan waktu bila lagi after scan details yang akan mommies buat ya selain tunggu kk? jenis scan apa. #firstbaby

4 Balas

Sy pun masa 20weeks hr tu buat details scan.. Now tunggu appointment 30weeks nnt utk 5D plak.. Sy Booking 5d dekat klinik berdekatan yg ada Sonographer RM99

6mo ago

I see, thank you mummy. Moga dipermudahkan 🥰

Sy buat 5d waktu 32w. detail scan 23w. lepas tu takde dah. scan dekat KK je

6mo ago

i see okay mummy thank you ☺️

saya pon last nk scan 5D nk tnggu 30 weeks skrang pon 27 weeks 😂

6mo ago

tak sabar kan 🤣🥰

Saya last masa 20w je details scan. Tunggu 28-30w nak buat 5d pulak.

6mo ago

i see okay mummy thankyou. moga dipermudahkan ☺️