Susu Formula

Hi momies, nak mintak pendapat… susu formula rumusan bayi brand dutch baby okay tak?? Sebab ada kawan bg tau anaknya tak sesuai susu murah dan berak bedarah.. btw anak dia minum similac.. susu badan saya tak banyak and saya bekerja.. jadi saya campur juga kadang bg susu formula… so far skrg minum anmum.

3 Balas

Susu formula kena try error sis , lain baby lain jenama dia terima minum . Anak saya lepas 4 jenis susu dia try , frisolac , dutchbaby , anmumlac , enfalac a . Itupun sebab dia sembelit 3 hari baru nak berak , saya tukar . Sekarang dupro ja minum , hari2 berak elok , sehari boleh 2 kali . Berat pun naik elok .