craving durian on 8weeks

Momies.. Kalau kita mkn durian sikit ja ok ke? Kandungan bru 8 minggu ?

14 Balas

Saya baru 10 weeks. Dh 3 4 kali jugak makan durian. Baru 4 hari lepas makan pulut durian, 4 ulas duriannya. Alhamdulillah tk jadi apa2 😊 Tkdak masalah nk makan sebenarnya, buah durian panas ja, lepas makan minum air banyak sikit

5y ago

Tu la..dah tau bantai 3.4 biji..minum la air 1.5 liter..kasi balance.. Kadang ibu2 ni main makan jer.. Ish3x..