Mencari jalan penyelesaian

Hi momies, ada tak yg berpengalaman mcm sy. Income husband tak cukup untuk tampung perbelanjaan nak beli brg baby. Kami baru kawin bulan 12 tahun lepas alhamdulillah skrg mengandung 6 bulan. Sy takut sgt financial skrg tgh drop and takut tak sempat nak beli brg2 baby and preparation utk bersalin nanti. Btw, husband sy buat bisnes. Sy tak salahkan dia sbb dia pun kerja keras utk dptkan income. And sy pun kerja cuma sy byk commitment kena byr. Ada siapa2 yg pernah lalui mcm sy? Kdg down sedih sgt takut apa akn jadi nanti.

10 Balas

xpa sis, jgn risau sngt. Tuhan ada beri pelbagai bntuk rezeki utk kak skluarga nnti smuanya akn mmpu kakak & suami tempuhi. Bby pun akn ada bawa rezeki tak disangka² nnti tau. So jgn risau sngt k.