SUDAH GUGUR 2 KALI

sy mcm fobia mengandung kalini. anak sy 2 hidup. 2 gugur berturut. kalini kandungan ke 5. sy tinggalkan dunia bisnes kedai kek semata mata nak jaga kandungan. sy tutup kedai terus. skrg duduk rumah, sy bingung.. nak buat kerja pun takut. takut penat. bila tak buat kerja. sy mcm meroyan sedih kejap2 entah apa yg sy fikirkan. kandungan 8week. sy tak pegi scan apa2 pun. sy cuma nak meluah je. doakan sy dan baby sihat ya.

3 Balas

sama macam saya sis. pernah melahirkan and pernah gugur berturut. now prgnant lg alhamdulilah. masa awal2 sy spotting juga sis. g hospital dapat duphaston. doc saya mmg pesan bedrest betul2. saya mmg besdrest langsung tak buat apa2 semua suami and ank2 tolong alhamdulilah berjaya lepas trim 1. now dah trim 2. sis bedrest betul2 ya

jangan stress. stress boleh effect baby. inn shaa allah awak dn baby baik2. yakin setiap anak ada rezeki yg berbeza. mana tahu ank ni bawak tuah selepas dilahirkan❤️

its ok sis.. sye pun mcm tu ble bhenti keje sbb preggy dlu.. sye byk tgk cte cina/korea utk hilgkn rse boring tu .