Diapers Fitti?

Mom...diapers Fitti ni dalam dia memang macam tu ke...macam ada bintik kecil kecil warna coklat🥺🥺🥺

Diapers Fitti?
10 Balas

saya pernah guna Diapers Fitti sekali x ada pula bintik2 tu dekat pampers anak saya. Mungkin awak punya dh tercemar

3y ago

baru buka ..kawan bagi

Tak pasti sebab pernah beli 1x je, nipis dan x bagus kualiti kalau nk elok pakai huggies

3y ago

haa saya pun pakai itu...yg kualiti dia ok saga pakai...tapi tu kawan bagi😊

sy guna Mikubi ja...stakat ni ok, xde mslah....murah pun ye..bli kt shopee

tak payah pakai. kebersihan meragukan. baik beli diapers jenama lain.

3y ago

saya pakai Mamypoko,huggies...

Anak sy dlu pernah pakai fitti ni takde pulak bintik2 mcmtu.

tu mkna dh off date.buag je.bhye pakai

dah xelok..mcm dh lma@terdedah..

mcm xelok dah tu ..

Da expired kot tu

dyper laa elok