37week kena serah diri😱

Hello mom2 sekalian.Sy lagi seminggu iaitu 37 week dah kena serah diri kat pakar hospital Miri Sarawak.Disbbkan baby sonsang dan bbypun nampak besar skrg dlm 35 week dah 2.8kg..so jika 37 week tu boleh dipusingkan..syukur jika x, emergency Cesar jelah kiter😩😱Doakan saya dan bby ya mom2..moga dipermudahkan semuanya🙏

2 Balas

semoga dipermudahkan segala urusan mommy! dan selamat berpantang!

Kmk doakan dipermudahkan ursan ktk beranak sis 🥰 mudah joros