37/1mgu (kena serah diri)

Berapa hari lagi kena serah diri tapi 9/7 nie dah kena suru ready2 sbb ngam2 ada tmu jnji kk doc pakar.. Rasa nebes sbb kena induce huhu.. Nak tanya nie sakit x?? Kena induce tu.. #firstmom #bantujawab

1 Balas

Kalau nk cptkan bukaan tnpa induce sis boleh bnykkn berjln..mcm sy sepatut 28/6 serah diri..tp sy pi pusing mall xsedar smpai 4k++ steps berjalan..esok trus contrction dtg n bersalin pd 24/6..sy xde buat sebrng senaman spnjng pregnt n xde ikut apa2 tips..bukaan 3cm ke 5cm dlm msa sejam..8cm setegah jam

2mo ago

wah.. best la kalau mcm tu.. sya ni contraction palsu dah tpi bila nak bawak bjalan2 tu xlarat lama sbb kaki pndai nak lemas sndiri xtaw knpa..