Menunggu hari seminggu tuk serah diri🙏

Moga saya dan bby dipermudahkan ye mom2 sekalian.Baby songsang kena buat pusingan kalau xdapat jg terpaksa emergency Cesar..🤲🙏

9 Balas

Semoga dipermudahkan urusan ibu dan baby 😘 wlau apa jua keadaan semoga ibu dan baby selamat 🤍🤍🤍

now dh berapa weeks sis? berapa weeks kena serah diri utk ecv ya? sy 34weeks bby still songsang

2y ago

sy kena serah diri 37 week..kna pusing ecv xberjaya..bby xnak masuk laluan..terus kena emergency Cesar.Syukur bby sy dh 2 minggu dan sypn msh berpantang

moga dipermudahkan urusan n semoga mama n baby sihat2 sahaja 🤲

semoga Allah permudahkan urusan puan untuk bersalin 🤲

tq sis semua🙏🤲 moga esok saya dipermudahkan 🙏

smela sy sonsang lg..klu x pusing jugk,czer la

semoga dipermudahkan urusan sis n baby

semoga dipermudahkan mummyy 😢

Moga dipermudahkan urusan