Adakah ni dikira pregnant atau tak?

Hi mom. Sy test upt time delay period 1w & naik double line. Byk kali Sy test. Then saya pergi scan & doc nampak rahim menebal je. Kira² dlm 5wk sekarang. Adakah ni dikira pregnant? Btw lepas jumpa doc last week, saya check lgi for the last time pkai clear blue and mmg keluar pregnant. Tp saya tak sure sebab tkde alahan mcm org lain, just cramp² je.

1 Balas

untuk nampak dalam scan masa 7 minggu keatas. inshaAllah mmg pregnant dah la tu cuma mmg scan takkan nampak. 2-3 minggu lagi nnt baru repeat scan ye

3mo ago

ohh.. sbb sy first time preg, and mmg lama tunggu untk rezeki anak. sebab tu agak obses untuk check upt bila nampak naik double line sebabnya, susah percaya selagi belum nampak apa² dlm scan