Mucus

Hi mom , slalunya klu mucus dh keluar brapa hari tempoh nak bslin sbrnya ?? Sy dh kluar mucus tpi xda bcmpur drh . 1more week dh nak due ni .

1 Balas

Kalau dh keluar better pergi hospital. Utk check bukaan. Boleh jd esok lusa je. Kalau nk tunggu sakit pun blh je. Heheheh.

5mo ago

sy ada tnda mcm tu jgk...kluar drah...tp shri tu je 2 kli...drah xbnyk...mngkin 3 hri lepas kot ... skrg dia kluar lg mucus tu cuma xda drah...slsa ni check up utk 38w...sakit ada...tp xkuat n masih boleh handle....