mucus plug

harini due saya. genap 40w, ni kli kedua hrini kluar lendir mcm ni, sy mmg ad kputihan. jd ni kputihan atau mucus plug ye ??

mucus plug
4 Balas

belum lg tu. tunggu sampai darah keluar banyak non stop baru yes kene g hosp,atau pecah ketumban atau sakit contraction dtg setiap 5 min sekali dan makin kuat.

saya macam ni juga kluar lendir ..and ad keputihan. 2 hari slps kluar tu sya trus bersalin .. 38w4d .

2mo ago

btul sy dh bersalin smlm hehe

Awak 40 weeks baru first time keluar ke mucus plug ni

2mo ago

haah sblum ni kputihan je ni pelik sbb dia lendir mcm hijau ii kuning

dh bersalin ke?

2mo ago

tanda mcm mna tu