ruam baby

Hi mom, siapa yg ada pengalaman baby dia ruam macam ni. Sebab panas ke ? Dah jumpa doc, doc suruh sapu calamine cream.. tapi mcm makin naik je ruam2 dia. Ruam dkt muka, leher, badan dan lutut

ruam baby
54 Balas

ank sy naek sampai ker belakang leher..g klinik dr ckp normal tapi dr suh sapu losyen nie setiap kali mndi..alhamdulillah skrg dah tak dak..mak mentua ckp setiap kali susu bdn meleleh sampai ker leher cpt2 lap leher ank..sbbnyer susu bdn kt nie panas boleh jadik penyebabnyer..